Josien Zegers > Blog / Tips > Blog > Wil jij weten hoe je jouw verlangens kunt manifesteren?

Wil jij weten hoe je jouw verlangens kunt manifesteren?

 

Dat is mogelijk! Door duidelijk te gaan ervaren wat het verschil is tussen doelen stellen en het manifesteren van verlangens in de dagelijkse realiteit.

 Wat zijn de verschillen tussen het stellen van doelen en het manifesteren van verlangens?

Over doelen stellen:

 • Is verbonden met het ego/het denken.
 • Wordt in de tijd geplaatst. (‘over zes maanden gerealiseerd’)
 • Is verbonden met bepaalde bewuste of onbewuste verwachtingen van hoe iets eruit zal zien of zich zal manifesteren.
 • Angsten en onzekerheid spelen een (kleinere of grotere) rol binnen dit paradigma.

Wat is een paradigma?

Een paradigma is een bepaald denkpatroon die je ondersteunt om de werkelijkheid zoals jij die ervaart te begrijpen en te verklaren. Hierdoor wordt de realiteit volledig ingekaderd. Een nieuw paradigma oftewel een paradigmaverandering ontstaat wanneer je op een geheel nieuwe wijze gaat denken over oude onderwerpen.

Over verlangens manifesteren:

 • Verlangens komen op vanuit de Ziel en verschijnen ineens in jouw bewustzijn.
 • Wordt niet in de tijd geplaatst. (middels vertrouwen/overgave/dankbaarheid komen de ‘zegeningen’ op jouw pad. Op het juiste moment. (dit valt niet te beredeneren vanuit het denken)
 • Intuïtie (verbonden aan de Ziel) toelaten/beoefenen en vertrouwen helpt je om jouw verlangens helder te kunnen (gaan) voelen.
 • Innerlijke rust/stilte creëren voor jezelf is nodig om jouw verlangens duidelijker te kunnen ontvangen.
 • Angsten en onzekerheid spelen geen rol. Dit is, omdat er geen enkele voorwaarde of verwachting wordt gesteld aan hoe het verlangen zich zou dienen te ontvouwen.

Wat is nog meer nodig bij het duidelijk kunnen ontvangen/creëren  van verlangens?

Jouw openheid en bereidwilligheid om te durven ervaren.

Wat is belangrijk, nadat de verlangens  helder zijn ontvangen:

Belangrijk is het om de verlangens te activeren. Dat is mogelijk via bepaalde vormen van bekrachtiging.

Waarom is activatie belangrijk?

Door activatie worden de verlangens energetisch in beweging gezet. Vooral het tot uitdrukking brengen van klanken (in diverse vormen) maakt dat verlangens krachtig in beweging worden gezet.

Welke vormen van klankbekrachtiging zijn mogelijk?

Het laten ontstaan/het tot uitdrukking brengen van ‘boventonen’.  (dat zijn ziel klanken oftewel oerklanken die diep vanuit  jouw innerlijk naar boven komen) Boventonen tot uitdrukking brengen werkt enorm bekrachtigend. Komende vanuit jouw innerlijk ‘werken’ ze activerend naar buiten toe. Ze brengen een bijzonder krachtige vibratie in beweging. Gelijktijdig veroorzaken ze op een diep innerlijk  niveau, binnen in de kern van jouw wezen, een bijzondere herkenning van jouw ziels imprint. Vooral  waarom je Hier en Nu op Aarde bent.

Zie en ervaar hoe je ‘boventonen’ tot uitdrukking kunt brengen.

Een ander positief effect is, dat deze klanken helend werken ten aanzien van lichaam en geest.  Innerlijke rust en balans worden ervaren en verdiept als je dergelijke klanken tot uitdrukking brengt. Samen, met meerderen tot uitdrukking gebracht, is het nog vele malen krachtiger!

Klankschalen, klankbuizen en klankbellen helpen aanvullend enorm om een bijzonder krachtige activatie van energie in beweging te brengen. Het is te beschouwen als een ‘motor’ die het creatieproces activeert.  Activatie drukt zich vervolgens uit in een bepaalde vorm van manifestatie, die (gaandeweg) zichtbaar wordt in de dagelijkse realiteit.

Wat is belangrijk/nodig bij het creëren  van jouw verlangens?

 • Een innerlijke intentie. Dit helpt om jouw verlangens zichtbaar zich te kunnen materialiseren in de dagelijkse realiteit.
 • Geloven dat het mogelijk is om jouw verlangen te realiseren.
 • Geloven betekent overgave aan iets wat hoger/groter is dan jezelf. (het Goddelijke , als dit goed voelt voor je)
 • Geloven betekent niets invullen van hoe het resultaat zou dienen te zijn. Niets invullen opent een ruimte waar alle mogelijkheden en perspectieven zich ontvouwen aangaande jouw verlangens.
 • Volledig loslaten op welke wijze jouw verlangens zich dienen te manifesteren!
 • Aandacht voornamelijk focussen op het uiten van dankbaarheid. Het danken voor alle zegeningen die je ontvangt. (vooral voordat de verlangens zich aandienen en zichtbaar worden/zijn)
 • Dankbaarheid en het danken voor te ontvangen zegeningen draagt zorg voor een zogenaamde hoge frequentie. Deze hoge frequentie oftewel vibratie is verbonden met positieve energie. Wat er vervolgens gebeurd is, dat positieve energie ‘aanhaakt’ aan jouw verlangens.  Deze positieve energie geeft  jouw verlangens een ‘boost’, waardoor het creatieproces in gang wordt gezet naar volledige manifestatie in de dagelijkse realiteit.
 • Let op tekens, ingevingen, signalen, symbolen, dromen en synchroniciteit. Zij zijn een begeleider/voorbode van de zich ontvouwende verlangens.

 

Jouw verlangens manifesteren is mogelijk!

Succes voor jou!

Josien Zegers, Inspirator, Schrijfster, Boodschapper, Verbinder, Bruggenbouwer en Holistisch Energetisch Begeleider.

“Het is mijn passie om blogartikelen te schrijven, die jou helpen om jouw onzekerheden en angsten te transformeren naar Innerlijke Kracht.”

Mijn vraag aan jou:

Wat heeft dit blog jou gegeven?

Stuur dit blogartikel gerust door aan geïnteresseerden binnen jouw netwerk of via de social media buttons.

Wil je meer weten?

Wil je ervaren hoe je jouw verlangens kunt manifesteren? Wil je jouw intuïtie stimuleren?

Daar kan ik je mee helpen!

Maak een afspraak; ik help je graag.

Jouw verlangens creëren (positieve zaden zaaien/planten) draagt  bij aan de totstandkoming  van een mooiere wereld voor iedereen.

Wil jij ook positieve zaden zaaien en oogsten?

Je bent van harte uitgenodigd om je aan te sluiten bij People United for a Better World.

Doel: Samen een positief verschil maken in de dagelijkse realiteit.

Je bent van harte uitgenodigd om de pagina te liken en te delen. Ook om jouw positieve zaden te posten en te delen met anderen. Kijk op:    https://www.facebook.com/peopleunitedforabetterworld/

Bekijk hier de start van dit initiatief:

 

 

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *