Josien Zegers > Blog / Tips > Blog > Twaalf tips om je vibratie te verhogen

Twaalf tips om je vibratie te verhogen

 

In balans zijn. Dat is in de hectische maatschappij waarin we leven een must. Om niet ‘omver geblazen’ te worden. Onrustig en gejaagd zijn. Herken je deze modus? Hierdoor verlies je jezelf steeds meer. Helaas is er dan geen sprake van een hoge vibratie. Het is een neerwaartse spiraal. Gelukkig is dat is niet nodig!

Kies de weg van balans, om het tij te keren! Een hoge frequentie oftewel vibratie creëert en draagt zorg voor een stevige balans. Wil je meer info over frequenties ? Meer info is te vinden in mijn vorige blog. Klik hier voor meer informatie.

Twaalf tips die je frequentie/vibratie verhogen:

Besteed tijd met mensen, plaatsen en dingen die een hoge frequentie van zichzelf bezitten. Dieren om je heen verhogen je frequentie. Zij bevatten de potentie om jou Onvoorwaardelijke Liefde te geven. Kristallen (gestolde energie) zijn in staat om jouw geblokkeerde lichaamstrillingen (dit zijn andere vormen van energie) in balans te brengen. Ieder moment dat je de tijd neemt om je te verbinden met diegene/met datgene, die al een hoge frequentie heeft, maakt dat je als vanzelf ‘meegevoerd’ wordt op de betreffende hoge frequentie.

Aromatherapie(geuren)/Kleurentherapie/Energetische Remedies (vorm van homeopathie) verhogen allen je frequentie.

Wil je jouw frequentie verhogen met behulp van Energetische  Remedies? Dat is mogelijk met behulp van een sessie Holistische Energetische Begeleiding.

Dankbaarheid uiten. Ervaar de  kracht van dankbaarheid! Dankbaarheid is  een bijzonder krachtige energie  met een hoge trilling. Des te meer je jouw dankbaarheid uit, des te meer positieve ervaringen je aantrekt! Gebruik dankbaarheid voor alles wat je als positief ervaart. Doe dat met behulp van een mantra (een herhalende zin die frequentie verhogend werkt ). Bijvoorbeeld:

  • WOW, wat een heerlijke, mooie dag vandaag. Daar ben ik dankbaar voor!
  • Super, echt leuk om een bericht te ontvangen. Daar ben ik dankbaar voor!
  • Wat geniet ik van dit lekkere en gezonde eten. Daar ben ik dankbaar voor!

Alles is een mogelijkheid om dankbaar voor te zijn. Ervaren is voelen!

Focussen en aanspreken van je voorstellingsvermogen. Plaats een intentie (wilsbekrachtiging) in je innerlijk: ”Het is mijn intentie om mij te verbinden met positieve dingen/mensen in het Leven”.  Door je voorstellingsvermogen te activeren (gefocust), trek je het positieve aan. Gelijktijdig verhoog je jouw vibratie.

Gebruik Inspiratie, die frequentie verhogend werkt. Bijvoorbeeld: Lees boeken, die ervoor zorgen dat je jezelf goed voelt. Bekijk films (zonder geweld), die je een goed gevoel geven. Laat je vooral inspireren door anderen die jou kunnen helpen om je vibratie te verhogen.

Lachen en glimlachen. Dat verhoogt automatisch je frequentie. Creëer meer geluksmomenten in je leven. Zet je persoonlijke geluk boven alles! Hierdoor verhoog je jouw frequentie. Pas als je zelf in balans bent kan je jouw frequentie doorgeven aan anderen om je heen.  Alles wat je vreugde geeft helpt om je frequentie te verhogen.

Muziek/Zang is een van de meest verbazingwekkende tools. Het is bijzonder krachtig ‘gereedschap’. Want het gaat moeiteloos door de weerstand van het Ego (denken) heen. Laat je dus meevoeren op de klanken van muziek en zang en geniet. Gebruik je onderscheidingsvermogen welke muziek/zang jouw vibratie verhogen. Muziek kan je vibratie namelijk ook verlagen. (zoals house en techno).  Muziek met hoge klanken (klankschalen, harpmuziek, healing) verhogen jouw frequentie.

De natuur draagt in zich een natuurlijke hoge frequentie. Ervaren is voelen! Maak mooie natuurwandelingen. Geniet van planten en bloemen. Geniet van alles wat moeder Aarde je schenkt aan levenskrachtige, biologische voeding.

Schrijven op een positieve wijze , bijvoorbeeld in dagboekvorm, kan enorm helpen om je vibratie hoog te houden. Dat wat je als moeizaam ervaart  kan je door middel van schrijven ombuigen. Uit je regelmatig creatief! Als schrijven je niet aanspreekt druk je dan anders uit. Ga zingen, schilderen of dansen. Voel waar je blij van wordt en speel (als een kind).

Maak een bewuste keuze om veranderingen in je leven te integreren. Bijvoorbeeld aanpassingen binnen je geloofssysteem, je angsten en onzekerheden, oordelen over jezelf en anderen. Laat je leiden door je intuïtie bij datgene wat je wilt veranderen.  Jouw intuïtie is je Ziel, die je gidst naar datgene wat je nodig hebt.

Yoga en andere oefeningen. Fysieke oefeningen stimuleren de vrijlating van endorfine. Dit zijn energie-verhogende chemische verbindingen/hormonen. Ze brengen je in een staat van vreugde. Doe vooral oefeningen die goed voelen. Laat geforceerde oefeningen achterwege, want dan bereik je het tegengestelde van wat je wilt bereiken.

Je frequentie verhogen is een keuze! Belangrijk is het om vanuit permanente introspectie jezelf af te stemmen op je gedachten en emoties.

Kies voor positieve gedachten (gedachten zijn energie in beweging),  dan ontvang je positieve gevoelens . Veroordeel jezelf niet als je negatief denkt.  Als je gefrustreerd bent, dat je negatieve gedachten hebt, dan is er sprake van innerlijk weerstand tegen de gedachten. Accepteer datgene wat is! Heb geen oordeel! Stijg boven alle oordelen uit, ervaar dingen/situaties als neutraal. Simpel : Het is!  Beweeg je, na acceptatie, in de richting van gedachten die je emotioneler een beter gevoel geven.

Kies voor jouw persoonlijke geluk. Je emoties geven je altijd aan wat jouw frequentie is. Als je jezelf heel goed voelt ben je ‘aangeklikt’ op een hoge vibratie. Je voelt je innerlijk rustig, vredevol, vertrouwensvol, gevoelens van vrijheid en dankbaarheid. Je bent in balans!  Dat is (pas) echt genieten.

In balans zijn is een feest! Je staat dan volledig in je Innerlijke kracht.

Succes voor jou!

Josien Zegers, Inspirator, Schrijfster, Boodschapper, Verbinder, Bruggenbouwer en Holistisch Energetisch Begeleider.

“Het is mijn passie om blogartikelen te schrijven, die jou helpen om jouw onzekerheden en angsten te transformeren naar Innerlijke Kracht.”

Mijn vraag aan jou: Wat heeft dit blog jou gegeven?

Stuur dit blogartikel gerust door aan geïnteresseerden binnen jouw netwerk of via de social media buttons.

Zoek je begeleiding om in balans te komen ?

Daar kan ik je mee helpen!

Maak nu een afspraak.

 

Vrouw ballonnen

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *