Testimonials

Engelenreis naar voorgaande levens 

Heel bijzonder was het om een reis te ervaren naar voorgaande levens. Rustig werd ik steeds verder terug gebracht in de tijd en kwam uit in voorgaande levens. Gedurende de reis ben ik erachter gekomen dat bepaalde – onopgeloste – gevoelens uit voorgaande levens komen. Deze gevoelens werden permanent omgebogen naar positieve gevoelens. Prettig is het, dat Josien volle aandacht en ruimte geeft om alles te kunnen voelen. Ook om datgene uit te spreken wat belangrijk is tijdens de reis. Er is geen druk, daardoor is er voldoende tijd, die nodig is, voor het ervaren en integratie.  Persoonlijk ervoer ik  diepe gevoelens/ervaringen  van binnen. Duidelijk kon ik eveneens de lichtheid en de ondersteuning van de Engelen ervaren. 

 Jacobien de Bruijn

Onzeker was ik welke kant ik het beste op kon gaan met mijn bedrijf. Gevoelsmatig was ik er aan toe om mijn talenten op een andere wijze in te gaan zetten. Helaas verhinderden vele twijfels mij welke richting ik het beste kon kiezen. Tijdens een Inspiratiesessie Kaarten  ontving ik heldere antwoorden op al mijn vragen. Duidelijk werd welke beslissing juist was voor mij om te nemen. De sessie heeft mij verder nog het volgende gebracht: heldere en concrete inzichten, innerlijke rust en  innerlijke kracht. Vanuit deze kracht ben ik stappen gaan zetten. Nu ben ik, met plezier, mijn beslissing in de dagelijkse realiteit aan het vormgeven.

Hartelijk dank, Josien, voor de positieve impulsen die je mij hebt aangereikt!

Pui Sang Ear

Josien is vol aandacht en daarnaast een open en vriendelijk persoon. Ik heb een Inspiratiesessie Kaarten met haar ervaren en dat was heel bijzonder. Ik ben zelf vrij nuchter en een ‘down to earth’ persoon. Ik wil eerlijk bekennen dat ik met enige scepsis aan de kaartensessie begon. Mijn scepsis werd tijdens de sessie echter volledig bij me weggenomen. Simpelweg, omdat er teveel ‘toevalligheden’ tijdens de sessie waren, die ik mocht ontvangen. Dat kon absoluut geen toeval zijn! Een Inspiratiesessie Kaarten is echt heel waardevol. Bovendien is het prettig om eens in de zoveel tijd advies te kunnen vragen over iets wat niet helder is, of inzicht te krijgen in een bepaalde (persoonlijke) situatie. Veelal weeg ik met mijn verstand allerlei beslissingen af, tijdens de sessie wordt vooral je gevoel aangeraakt  en je intuïtie aangewakkerd. Dat gaat heel natuurlijk, dat had ik niet verwacht. Fijn vond ik het om deze mooie gave ook bij mezelf te kunnen ervaren. Ik raad iedereen aan om een Inspiratiesessie Kaarten met Josien te gaan ervaren!

Myra Manintveld

Na een inspiratiemiddag in groepsverband bij Josien ging ik naar huis met het vast voornemen om een individuele sessie te gaan doen. Precies op het moment dat de Inspiratiesessie Kaarten zou plaatsvinden werd mijn leven beheerst door een probleem van iemand die me erg dierbaar is. Het probleem had invloed op mijn dagelijks functioneren en op mijn slaap. `Wat kan ik doen’ was de vraag waar ik tijdens de sessie een antwoord op wilde krijgen. Aan de hand van een uitgebreide kaartenlegging (8  kaarten) kreeg ik een paar antwoorden waar ik iets mee kon. Het is niet zo dat de kaarten je probleem oplossen, wat er gebeurt is dat je het probleem anders kunt bezien. Hierdoor kon ik wat afstand nemen. Vanaf dat moment heb ik weer kunnen slapen en tijdens deze sessie heb ik geleerd, dat ik mezelf in mijn koers kan houden als ik opensta voor de diepere gedachten achter de kaarten. Het mooie hieraan is dat je niet zweverig hoef te zijn of heel spiritueel: als je ervoor openstaat om open van gedachten te wisselen met Josien is een kaartensessie een verrassende ervaring.

Thérèse Keulen

Vol verwachting hadden wij samen, als schoonmoeder en schoondochter, een afspraak voor een Inspiratiesessie Letterologie gemaakt. Dat was echt een heel prettige/bijzondere ervaring. Vooral heel leuk om met zijn tweeën ‘onthuld’ te krijgen wat de energetische betekenis van ieders naam is. Gelijktijdig ook bijzonder interessant om overeenkomsten te ontdekken. Door de sessie zijn we allebei tot nieuwe inzichten gekomen en hebben wij onszelf beter leren kennen. Inzichtelijk werd ook waarom wij de dingen doen zoals we het doen. We bedanken Josien hartelijk voor deze inspirerende middag. Het was een middag om nooit te vergeten!

Ria & Amber

Inspiratiesessie Vergeving 

Het doel van deze sessie was om mezelf en anderen om mij heen te vergeven. Om los te komen van oude pijn en zelf innerlijk zachter te worden. Zodat heling plaats kon vinden. Mooi vond ik het om te ervaren, dat er nog dingen waren in mijn leven waar ik nog wat mee “te doen” had. Juist datgene waarvan ik dacht, dat deze niet zo’n impact op mijzelf en mijn leven hadden. Om dat uit te spreken, te voelen, te ervaren en te vergeven voelt heel verlichtend. Na de sessie bemerkte ik, dat er innerlijk integratie plaats vond. Dankzij de begeleiding van Josien is er alle ruimte om te voelen, te zijn, te ervaren. Een sessie Vergeving is bijzonder de moeite waard!

Jacobien de Bruijn

Heel fijn was het om een sessie Holistische Energetische Begeleiding te ervaren. Het was een duwtje in de rug precies op het juiste moment! Bijzonder de moeite waard vond ik de meditatie-oefening waarin ik contact heb gemaakt met mijn lichaamsbewustzijn via mijn gevoel en mijn intuïtie. Dat had ik op deze wijze nog nooit ervaren. Josien heeft mij daar rustig en adequaat in kunnen begeleiden. Daardoor kon ik terugkomen bij mijzelf en kon ik dat wat mij bezwaarde meer loslaten. Tijdens het uitkiezen van energetische remedies werd ik uitgenodigd om deze zelf intuïtief te kiezen. Daardoor kon ik mijn denken eens even los laten. De gekozen remedies bleken wonderlijk goed aan te sluiten bij de hulpvragen die ik had ingebracht. Door de sessie voel ik mij gesteund om het leven weer aan te gaan. Dankjewel Josien voor de bijzondere en hartverwarmende sessie.

Bea Landsman

Op de website van Josien las ik over Soul Body Fusion (SBF). Innerlijk werd ik er toe aangetrokken om te ervaren wat het mij zou kunnen geven. Beetje gek misschien, maar ik kan niet uitleggen waarom ik mijzelf ertoe aangetrokken voelde. Tijdens de sessies legde Josien duidelijk uit hoe een sessie gaat en wat er mogelijk zou kunnen gebeuren. Ook liet zij weten, dat een SBF voor iedereen op een unieke wijze ervaren wordt. Mijn eigen ervaring is, dat ik de energie, per keer, dieper kon ervaren in mijn lichaam. Het resultaat van het traject SBF is, dat het mij heeft geholpen om beter bij mijn gevoel te blijven en ook om beter aan te kunnen voelen wat goed is voor mij.

Engelien

Een Inspiratie Ontmoeting is een prettige en bijzondere belevenis. Het is speciaal bedoeld voor vrouwen vanaf 40 jaar. Josien biedt een afwisselend  programma aan.

Muziekmeditaties en meditaties rondom een interessant thema voelden goed aan om even helemaal bij mijzelf te komen. Wat ik fijn vond is, dat er ook ruimte is om samen met andere deelnemers uit te wisselen en te delen. Door het afwisselende programma, de grootte van de groep, de fijne ambiance kom je al snel in een vertrouwde sfeer. Voor mij was het kiezen van een kaart (uit meerdere kaarten) heel speciaal. Aandachtig begeleidt Josien je daarbij. Je kiest een kaart vanuit  een belangrijke vraag voor jezelf.  Rustig en in stilte kon ik de tekst lezen en ‘door mij heen laten gaan’. Vervolgens wist  Josien enkele open vragen te stellen. Deze raakten mij diep van binnen, dat heb ik als heel bijzonder ervaren.  Een Inspiratie Ontmoeting is een belevenis waar ik veel aan heb gehad. Bepaalde puzzelstukjes zijn helder geworden en nieuwe inzichten zijn ontstaan. Voor mij was het een heel bijzondere, speciale ervaring, welke ik iedereen gun om mee te maken.

Jolanda van Putten

Ik wist niet wat ik kon verwachten van een Inspiratie Ontmoeting en heb getwijfeld of het wat voor mij zou zijn. Ondanks enige twijfels heb ik mij toch aangemeld. Daar heb ik achteraf geen spijt van gehad! De locatie vond ik heel mooi; een prachtige kapel met een authentieke sfeer. Ik heb bemerkt, dat ik eens even helemaal naar mezelf, naar de rust in mezelf kon gaan. Gelijktijdig vond ik de uitwisseling met andere deelnemers heel inspirerend. Je bent er met vrouwen onder elkaar, dat geeft een prettig gevoel van verbinding. Sommige mensen durfden zich kwetsbaar op te stellen. Dat heeft mij geraakt van binnen, dat je niet de enige bent met bepaalde gevoelens. Het is fijn om dat te herkennen bij elkaar. Dat heeft mij een diep gevoel van steun gegeven. Het beleven van een Inspiratie Ontmoeting heeft mij in meerdere opzichten blij verrast.

Marja Onstenk

Share Button