‘In balans met jezelf’

Heb je last van belemmerende overtuigingen die je verhinderen om te genieten van het leven?

Ieder mens heeft bepaalde overtuigingen van waaruit de wereld wordt ervaren. Overtuigingen zijn vaak diep verankerd in ons denken en voelen. Ze ‘lopen’ vaak vanaf je vroegste jeugd met je mee. Veelal zijn ze verbonden met onzekerheid en aanpassingsgedrag aan anderen om je heen (familie, vrienden en werksferen) Ze kunnen je fors verhinderen om authentiek jezelf te zijn. Bewustwording van belemmerende overtuigingen komt – over het algemeen – vaak op latere leeftijd in je bewustzijn.

Belemmerende overtuigingen transformeren naar vrij stromende energie

Alles is energie. Belemmerende overtuigingen blokkeren dat jouw energie vrij stroomt. Energetische blokkades geven je een onrustig, beklemd, gejaagd en gestrest gevoel. Dat is niet nodig. Er zijn effectieve mogelijkheden om jouw blokkades om te zetten naar vrij stromende energie.  Daar kan ik je mee helpen!

Wil je jouw belemmerende overtuigingen omzetten naar gevoelens van vertrouwen, geloof in jezelf, innerlijke rust, vrede en vreugde?

Dat is mogelijk met behulp van visualisatie. Een visualisatie is een geleide meditatie waarbij je jouw beeldende vermogen/fantasie gebruikt om al jouw belemmerende overtuigingen om te zetten. Dat is niet ingewikkeld, dat is mogelijk voor iedereen.  Geblokkeerde energie kan weer vrij gaan stromen. Jouw gefrustreerde gevoelens maken plaats voor gevoelens van vertrouwen, geloof in jezelf, innerlijke rust, vrede en vreugde.

Belemmerende overtuigingen kunnen worden getransmuteerd (veranderd) met behulp van de volgende visualisaties:

  • Familiebanden en hieraan gekoppelde emoties.
  • De band met je vader.
  • De innerlijke rechter (schaamtegevoelens loslaten en zelf duidelijke keuzes maken).
  • Schuldgevoelens transformeren.
  • Contact maken met je innerlijke kind.
  • Talenten ontdekken en accepteren.
  • Contact maken met de Aarde en leven in het Hier en Nu.
  • In je Innerlijke Kracht gaan staan.
 Wat kan je verwachten?

Begeleiding bij de visualisatie(s); rustig, in aansluiting op jouw persoonlijke innerlijke ritme. Je ontvangt tevens een Boodschap van de Engelen. Je kunt een vraag stellen aan de Engelen die belangrijk is voor jou. Het antwoord komt in de vorm van aanvullende informatie.

Wil je in balans zijn met jezelf en het leven?
Wil je gevoelens van vertrouwen, geloof in jezelf, innerlijke rust, vrede en vreugde ervaren?

Dat is mogelijk!

Een Inspiratiesessie ‘In balans met jezelf’ duurt  1 ½ – 2 uur.

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Kijk bij Investeren in jezelf wat de kosten-uitwisseling is.

Ben je een nieuwe cliënte? Kijk dan nu bij de pagina Investeren in jezelf voor het speciale aanbod voor nieuwe cliënten!

 

 

Share Button